Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Copenhagen Marimba Duo

Dato
Torsdag d. 25. november 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted
Brønshøj Kirke, Brønshøj Kirkevej 8, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Copenhagen Marimba Duo
Pris
Gratis adgang

Du kan opleve sand ekvilibrisme, når Mathias Reumert og Anders Elten folder sig ud på deres marimbaer og vibrafoner.

De to solister har dannet duo siden 2017 og har taget publikum og anmeldere med storm. I telepatisk og virtuost sammenspil udforsker de et repertoire, som spænder fra ny musik til transskriptioner af klassiske mesterværker.

Programmet byder på et spritnyt værk af nutidens toneangivende franske komponist, Philippe Manoury: “ARGUMENTA” - komponeret og dedikeret til duoen. Rytmisk inciterende musik for to marimbaer, to vibrafoner samt diverse latinamerikansk percussion.

Der vil være smagsprøver på Anders Eltens blændende solomarimba-udgave af Bach’s Partita nr. 6, og endelig opføres fire satser fra Maurice Ravels mesterværk “Le Tombeau de Couperin”.

“Le Tombeau” er komponeret under 1. verdenskrig, hvor Ravel som patriotisk 40-årig komponist havde meldt sig frivilligt i trøjen. Først forsøgte han at blive pilot, men blev fundet for gammel og svag. Efter adskillige mislykkede forsøg endte han med at få opgaven som lastbilschauffør for det trettende artilleriregiment, og hver sats i “Le Tombeau de Couperin” er dedikeret til en af komponistens faldne soldaterkammerater.

PROGRAM

Philippe Manoury: Argumenta (2021)

J.S. Bach: satser fra Partita nr. 6 i e-mol BWV 830 - arr. A. Elten

Maurice Ravel: satser fra Le Tombeau de Couperin (1917) - arr. M. Reumert